Over ons

Wij zijn Wim en Gerrie Luemes uit Ulft en wij hebben samen met onze kinderen en verdere familie een akkerbouwbedrijf met poot- en consumptieaardappelen. Daarnaast telen wij in de zomer aardbeien die wij in ook onze Landwinkel verkopen.


Wij hebben in 1985 het melkveebedrijf van vader Jan overgenomen en zijn begonnen met akkerbouw en volle groenteteelt. Na een paar jaar hebben wij het melkvee en de volle groenteteelt afgestoten en ons gespecialiseerd in de aardappelen en aardbeien. Toen zijn we ook begonnen met onze verkoop in een hoekje op de 'deel' (het achterhuis van onze boerderij).


Sinds oktober 2009 hebben we ons aangesloten bij de coƶperatie Landwinkel. Dit is een keten van boerderijwinkels in heel Nederland die door samenwerking hun producten aan de man brengen. Hierdoor werd ons assortiment nog meer uitgebreid. In 2014 hebben we de 'deel' groots verbouwd tot wat het nu is: een boerderijwinkel met verschillende streek- en ambachtelijke producten, aardappelen (grotendeels eigen teelt), groente en fruit, noten, verse vrij uitloop eieren, ekologisch vlees (diepvries) van de Laan van Wisch, scharrelkip van Kemperkip, boeren ijs en verse boerenzuivel en -kaas. Voor een uitgebreide productbeschrijving zie de producten pagina.


U ben van harte welkom om eens rond te kijken in onze boerderijwinkel aan 't Goor 59 in Ulft.

Diverse soorten puur appelsap

0,75 l, in appelvlier, -sinaas, -troebel, -helder, -blauwebes, -peer, -kers en aadrbei. Prijs vanaf

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van voorraden en druk- en zetfouten.